Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost

Ker se v našem podjetju zavedamo, da je transparentna politika zasebnosti zelo pomembna, smo pripravili zapis z informacijami o tem, katere podatke na spletni strani pridobivamo ter s kakšnim namenom jih obdelujemo.

 

Identifikacijski podatki

Z nakupom na spletni strani nam posredujete določene osebne podatke: ime, priimek, naslov, telefonska številka ter e-poštni naslov. Podatke uporabljamo za namen priprave in odpreme naročila, posredovanje računa ter obvestil, ki so vezana na naročilo. Kontaktne podatke posredujemo dostavni službi DPD, ki paket dostavi na vaš naslov. Podatke pridobljene na ta način uporabljamo zgolj za namene pošiljanja. Arhiv naročil hranimo za potrebe poslovanja podjetja.

 

Podatki za plačilo / vračila

V primeru izbire plačila preko sistema PayPal ste po potrditvi zaključka nakupa preusmerjeni na spletno stran ponudnika.

V primeru vračila izdelkov potrebujemo za nakazilo kupnine podatek o vašem bančnem računu. Podatka ne posredujemo tretjim osebam.

 

E-poštni naslov

S prijavo na e-obvestila nam posredujete podatke o svojem e-poštnem naslovu, ki ga uporabljamo za to, da vas obveščamo o novostih, ki se zgodijo v naši hiši. Pri vsakem poslanem e-mailu beležimo aktivnost ter vašo lokacijo. Podatki se v bazi hranijo dokler ste na novice prijavljeni. V vsakem poslanem e-sporočilu lahko izberete možnost odjave od obvestil. E-poštne naslove zbiramo z namenom, da lahko svoje kupce in interesente naše dejavnosti obvestimo o tem, kaj smo novega pripravili ter ponudimo ugodnosti, ki so namenjene samo vam. Podatek o e-poštnem naslovu je posredovan in se hrani na platformi Mailchimp, preko katere pošiljamo svoja e-obvestila.

 

Podatki o obisku spletne strani

Z obiskom naše spletne strani se v zbirko zabeležijo nekateri tehnični podatki: vaš IP naslov, vrsta in različica brskalnika s katerim ste si stran ogledali, operacijski sistem in vrsta naprave; ter podatki o obisku spletne strani: ogledana vsebina na strani, trajanje obiska na določenih straneh ter število obiskanih prikazov. Podatkov o obisku strani ne posredujemo tretjim osebam.

 

Podatek o starosti

Za ogled vsebine naše spletne strani in opravljanja nakupov morate biti polnoletni. Podatek potrebujemo zaradi zagotavljanja zakonitega prikaza spletne strani. Podatka ne posredujemo tretjim osebam.

Z nakupom na spletni strani ali prijavo na novice dovoljujete uporabo svojih osebnih podatkov na načine in namene opisane zgoraj. Podatki se hranijo do preklica dovoljenja.

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva: vpogled, popravek, izbris ali prekinitev soglasja za obdelavo in hranjenje podatkov. Svojo namero nam prosimo sporočite na info@bratinovgin.com. V kolikor menite, da so z naše strani kadarkoli kršene vaše pravice z naslova varstva osebnih podatkov lahko pritožbo oddate na naš e-poštni naslov ali Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji.

 

Piškotki

Naša spletna stran za nemoteno delovanje in zagotavljanje dobre uporabniške izkušnje uporablja piškotke. Seznam piškotkov z opisom delovanja najdete spodaj.

Ime piškotka Trajanje Namen
PHPSESSID session Sejni piškotek, ki ga uporablja portal
__utma 1 minuto Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
__utmb 30 minut Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
__utmc session Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
__utmz 6 mesecev Piškotek za statistično evidenco v Google Analytics
alert18 10 let Piškotek za potrditev polnoletnost.
cookieconsent_status 1 leto Poškotek za potrditev uporabe piškotkov.
woocommerce_cart_hash session Piškotek za upravljanje z vsebino košarice.
woocommerce_items_in_cart session Piškotek za upravljanje z vsebino košarice.
wp_woocommerce_session_ 2 dni Unikatni piškotek uporabnika za upravljanje z vsebino košarice.